MESLEKİ EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İRLANDA´NIN GALWAY ŞEHRİNE ZİYARETTE BULUNDU

AB Erasmus Plus Mesleki Eğitim Ortaklık Projesi' kapsamında gerçekleştirilen bir haftalık eğitim programına Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri katıldı. Öğretmenler, Galway´de mesleki eğitim ve sektör ortaklığı, istihdam politikaları hakkında bilgi edindi.

AVRUPA'LI EĞİTİMCİLERLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR
Bahçelievler Aydın Doğan MTAL öğretmenleri Aşır Gül, Ayten Şenkul, Hülya Taşcı ve Berna Başkaya´dan oluşan proje grubu, İrlanda Ulusal Üniversitesi´ni (NUIG) ve teknik okulları ziyaret etti. Öğretmenler aynı zamanda İrlanda, İngiltere, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti´nden gelen eğitimcilerle mesleki deneyimlerini paylaşma imkânı buldu.

06-12-2018

Yayın: 06.12.2018 - Güncelleme: 13.02.2020 08:20 - Görüntülenme: 506