Etiket Sonuçları: Proje

Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul gören "Akreditasyon Belgesi" (VET Mobility Charter)  Akredite Projesi kapsamında uzun dönem yurt dışı staj hareketliliğinin ikincisi İrlanda Galway'de başladı. 03 Mayıs - 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında öğrencilerimiz  Galway Technical Institute'de staj çalışmalarını yapacaklar. Öğrencilerimize proje koordinatörü Aşır Gül, Okul Müdürümüz Murat KARABULUT refakat etmekteler. Yurt dışındaki okullara yapılacak okul tanıtımlarını ise Radyo Tv öğretmeni Sevda KALKAN, Müdür Yardımcısı Gönül AYTEKİN ve Psikolojik Danışman Neşe AKIN çalışmalar yapmaktalar.

Ock

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri "Genç Eller Temiz Sahiller"  projemiz kapsamında Rumeli Feneri Sahil temizliği etkinliğine katıldılar. Eğitim yılının birinci döneminin son günlerinde yapılan etkinlik başarıyla yerine getirildi. Katılım gösteren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

"ENGAGE TOİ" adlı Erasmus+ projemizin kapsamında İtalya, Bulgaristan, Polonya ve İspanya'dan 23 öğrenci ve öğretmenlerini misafir ettik. Türkiye'de kaldıkları zaman içerisinde öğrencilerimizin evlerinde konaklama yapan misafir öğrencilerimizle okulumuzda atölye çalışmaları yapıldı. Bir hafta boyunca ağırladığımız misafirlerimizle Bağcılar Engellliler Sarayı ziyareti, Bağcılar Hayvan Barınağı ziyareti, Tarihi yarım adada yapılan gezilerin ardından vapurla boğaz turu yapıldı. Bir dahaki proelerde görüşmek dilekleri ile misafirlerimizi yolcu ettik.

02-12-2022

Haz

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından kabul gören  Erasmu Plus "Dijital Medya Uygulamaları"  2020-1-TR01-KA102-091396 nolu projemiz kapsamıda Almaya-Hamburg Tide Radio (Merhaba Hamburg)'da 21 günlük stajını tamamayan öğrencilerimiz yurda döndü.

Ara

AB Erasmus Plus Mesleki Eğitim Ortaklık Projesi' kapsamında gerçekleştirilen bir haftalık eğitim programına Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri katıldı. Öğretmenler, Galway´de mesleki eğitim ve sektör ortaklığı, istihdam politikaları hakkında bilgi edindi.

Ara

Bahçelievler Aydın Doğan MTAL öğretmenleri Aşır Gül, Bahtiyar Nazlı, Ayten Şenkul ve Berna Başkaya´dan oluşan proje grubu, bölgedeki meslek liselerini ziyaret ederek, katılımcı ülkeler arasında mesleki eğitimde işbirliğinin arttırılması ve girişimcilik uygulamalarının paylaşılması hedefi doğrultusunda çalışmalarda bulundu.