Etiket Sonuçları: Erasmus

Ekm

ERASMUSDAY 2022        etkinlikleri kapsamında 13 Ekim 2022 saat:10.00-16.00 arasında okulumuzda düzenlenecek olan "Öğrenci ve öğretmenler Erasmus Plus deneyimlerini anlatıyor" proramında sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız......

#ERASMUSDAYS #ULUSALAJANS

Ağu

Erasmus+ Akreditasyon projemiz kapsamında Almanya'nın Berlin kentinde  1 aylık staj yapan öğrencilerimiz projenin bir parçası olarak hazırladıkları tanıtım filminin ardından şimdi de Berlin belgeseli için sahadalar. Öğrencilerimize okul müdürümüz Murat Karabulut, Radyo Televizyon öğretmenimiz Hülya Akan Çelik ve Gazetecilik öğretmenimiz Berna Başkaya eşlik ediyor.

Mrt

Erasmusplus Öğrenci Hareketliliği projemizin Türkiye ayağında İspanya, Portekiz ve Fransa'dan gelen misafir öğrencilerimizi okulumuzda ağırladık. Hafta boyunca okulumuzda düzenlenen Workshoplarda yer alan öğrencilere video kurgu, photoshop, fotoğraf çekimleri ve video çekimleri eğitimleri verildi. Eğitimlerin bitiminde İstanbul'un tarihi mekanlarında slow truzim konulu projemiz kapsamında geziler düzenlendi.

Ekm

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde kabul listesinde yer alan 2020-1-FR01-KA229-079901_2 numaralı nolu ENGAGE-TOI! adlı projemizin ilk toplantısı için Sartrouville-Fransa'da olan ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Hem eğlenip hem öğrenme yolunda devam eden çalışmalar 23 Ekim'e kadar devam edecek. Okul Müdürümüz Murat KARABULUT'a, Radyo Tv Alan Şefimiz ve Proje Koordinatörü Aşır GÜL'e ve İngilizce öğretmenimiz Hülya TAŞÇI'ya, ayrıca çalışmalara okulumuzu temsilen katılan öğrencilerimiz Arif Efe AVCI ,Emirhan HAŞLAMA ,Almila Eda KUMRU,Mahmut Can BİLTEKİN ve Ömer Melih KARASU'ya başarılar diliyoruz.

Mrt

Avrupa Birliği Türkiye Ulusal Ajansı Başkanlığı, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında  2020 yılı teklif çağrısı dönemine ait 264 başvurunun değerlendirme sürecini tamamlandı.

Bağımsız dış uzmanlar tarafından yapılan içerik ve kalite değerlendirmeleri sonucunda okulumuz Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin VET Charter Mesleki Eğitim Akreditasyonu başvurusu, kabul edildi. Bu Akreditasyonla; öğrencilerimizin yurtdışı staj hareketliliklerini ve eğitimcilerimizin yurt dışındaki eğitim faaliyetlerini önümüzdeki 7 yıl süresince planlayıp gerçekleştirebileceğiz.

Ara

AB Erasmus Plus Mesleki Eğitim Ortaklık Projesi' kapsamında gerçekleştirilen bir haftalık eğitim programına Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri katıldı. Öğretmenler, Galway´de mesleki eğitim ve sektör ortaklığı, istihdam politikaları hakkında bilgi edindi.

Ara

Bahçelievler Aydın Doğan MTAL öğretmenleri Aşır Gül, Bahtiyar Nazlı, Ayten Şenkul ve Berna Başkaya´dan oluşan proje grubu, bölgedeki meslek liselerini ziyaret ederek, katılımcı ülkeler arasında mesleki eğitimde işbirliğinin arttırılması ve girişimcilik uygulamalarının paylaşılması hedefi doğrultusunda çalışmalarda bulundu.