Haz

Okulumuzdan Başarıyla Mezun Olmaya Hak Kazanan 128 Öğrencimiz Törenle Diplomalarını Aldı.

Okulumuz öğrencilerinden oluşan 80 kişilik gösteri ekibi Nostalji Veda gecesinde  "Kırk yılda bir gibisin..."sloganı ile izleyenlerin geçmişe duyduğu özlemi giderdi.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına okulumuz 20 proje ile katılmıştır.

Dünyanın Sembol Doğum günü Okulumuz Öğrencisinin Tasarladığı Bayrakla Kutlandı

Nis

Okulumuz 12. A Grafik Bölümü Öğrencileri Ambalaj Tasarımı Dersi kapsamında Grafik Bölüm Şefi Nazlı Ortan Özgür ve Grafik Öğretmeni Dilek Yılmaz danışmanlığında, 4 yıl boyunca aldıkları eğitimin niteliğini gösteren bir mezuniyet sergisi düzenlediler.

AB Erasmus Plus Mesleki Eğitim ve Ortaklık Projesi

'Bağımlılık Fişinizi Çekebilir ' sloganıyla tasarladığı afişle Türkiye ikincisi olan okulumuz  Grafik Bölümü öğrencisi Beyza ALKAN ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldı.