Ara

Edebiyatımızın öncü isimlerinden olan Tarık Buğra’nın 100. Yaşı, Zeytinburnu Kültür Merkezi’ndeki Sempozyum’da rahmetle anıldı.

Ara

AB Erasmus Plus Mesleki Eğitim Ortaklık Projesi' kapsamında gerçekleştirilen bir haftalık eğitim programına Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri katıldı. Öğretmenler, Galway´de mesleki eğitim ve sektör ortaklığı, istihdam politikaları hakkında bilgi edindi.

Ara

Bahçelievler Aydın Doğan MTAL öğretmenleri Aşır Gül, Bahtiyar Nazlı, Ayten Şenkul ve Berna Başkaya´dan oluşan proje grubu, bölgedeki meslek liselerini ziyaret ederek, katılımcı ülkeler arasında mesleki eğitimde işbirliğinin arttırılması ve girişimcilik uygulamalarının paylaşılması hedefi doğrultusunda çalışmalarda bulundu.

Kas

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü "İstanbul" salonunda 17.10.2018 Çarşamba saat 10.30-11.30 arası  yapılan törene İl Millî Eğitim Müdürümüz Levent Yazıcı katıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşku ile kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören öğrenci şiir ve konuşmaları, oratoryo, cumhuriyet slaytı ve öğrencilerimizden oluşan müzik grubunun verdiği konser ile devam etti.Törende okulumuz öğretmenlerinden Ayten Şenkul Cumhuriyetin kazanımlarına dair konuşma yaptı.

Ekm

Aydın Doğan Vakfı´nın Unıcef ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Türkiye Temsilcilikleri işbirliğiyle Dünya Kız Çocukları Günü Münasebetiyle  11 Ekim 2018 tarihinde düzenlediği uluslararası konferansa okulumuz öğrencileri de katıldı.

Eyl

Okulumuz 9.Sınıf öğrencilerine çevre bilinci aşılamak için özel olarak hazırlanan kuş yemi paketleri dağıtıldı.Etkinlik okul Müdürümüz Murat KARABULUT öncülüğünde gerçekleşti.

Haz

Okulumuzdan Başarıyla Mezun Olmaya Hak Kazanan 128 Öğrencimiz Törenle Diplomalarını Aldı.

Okulumuz öğrencilerinden oluşan 80 kişilik gösteri ekibi Nostalji Veda gecesinde  "Kırk yılda bir gibisin..."sloganı ile izleyenlerin geçmişe duyduğu özlemi giderdi.