Öğrencilerimiz Film Ekimi´nde

Okulumuz öğrencileri, Film Ekimi Festivaline geleneksel katılımını bu yıl da sürdürdü. Uluslararası ödüllü filmlerin sinemaseverlerle buluştuğu festival İKSV (İstanbul Kültür Sanat Vakfı) tarafından 2002 yılından beri düzenleniyor. Etkinliğe okulumuzdan  60 öğrenci ve 2 öğretmen katıldı. Öğrenciler ve öğretmenler, Kutup Bölgesinde çekilen İzlanda yapımı "Arctic" ve bol kahkahalı,  Fransız yapımı romantik komedi  "Seninle Başım Dertte" isimli filmleri tarihi Atlas Sineması´nda izledi. Birçok ülkenin Oscar adayı olarak belirlediği filmin de seyirciye ulaşma imkanı bulduğu festival bağımsız sinemanın takip edilebildiği sayılı etkinliklerden biri. Senaryo dersi kapsamında düzenlenen etkinlik Radyo Televizyon öğrencileri için hem mesleki hem kültürel bir faaliyet olma özelliği taşıyor. Festival 14.Ekim´de sona erecek.

Yayın: 12.10.2018 - Güncelleme: 13.02.2020 08:25 - Görüntülenme: 545