GEÇMİŞ DÖNEM DERS KİTAPLARI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR

Millî Eğitim Bakanlığınca Sıfır Atık Projesi kapsamında başlatılan yeni proje ile öğrencilerle öğretmenlere dağıtılan ücretsiz ders kitapları, defter ve atık kağıtlar geri dönüşüme kazandırılacak. Çalışma, 2021-2022 eğitim öğretim yılı başında başlatılacak.

Millî Eğitim Bakanlığınca, Sıfır Atık Projesi kapsamında başlatılan yeni proje ile öğrenci ve öğretmenler, ücretsiz dağıtılan ders kitapları ile defter ve atık kâğıtların geri dönüşüme kazandırılması için gönüllü olabilecek. Buna göre öğrencilerimizin 2021-2022 Eğitim öğretim yılı ders kitaplarını teslim almaya gelirken, geçmiş dönemlerde kendilerine okulları tarafından dağıtımı gerçekleşen ders kitaplarını, eski defterlerini v.b.... kağıt atıklarını okulumuza getirerek telim etmeleri halinde milyonlarca ağacın kurtulmasına da vesile olacaklardır. Bu konudaki duyarlılığınızı bekliyoruz. Kitap, defter atıklarınızı hafta içi hergün okula getirerek teslim edebilirsiniz.

Yayın: 19.08.2021 - Güncelleme: 19.08.2021 16:45 - Görüntülenme: 505
Kaynak: https://meb.gov.tr/ogrencileredagitilanmilyonlarcaderskitabigeridonusumekazandirilacak/haber/23412/tr