Etiket Sonuçları: okul

Okulumuz Gazetecilik sınıfı öğrencilerinin hazırladığı DOĞANAY yayın hayatına merhaba dedi. Okulumuzdan haberleri bulabileceğiniz DOĞANAY'a yayın hayatında başarılar dileriz.

Dijital Gazetemizi okumak İçin TIKLAYINIZ

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ZAMAN ÇİZELGESİ YAYINLANMIŞTIR. OKUL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİNE RİYAET ETMENİZ RİCA OLUNUR. ÖĞRENCİLER EN GEÇ 08.15'DE OKULDA HAZIR OLACAKLARDIR.

Ağu

Erasmus+ Akreditasyon projemiz kapsamında Almanya'nın Berlin kentinde  1 aylık staj yapan öğrencilerimiz projenin bir parçası olarak hazırladıkları tanıtım filminin ardından şimdi de Berlin belgeseli için sahadalar. Öğrencilerimize okul müdürümüz Murat Karabulut, Radyo Televizyon öğretmenimiz Hülya Akan Çelik ve Gazetecilik öğretmenimiz Berna Başkaya eşlik ediyor.

Tem

2021-2022 Eğitim öğretim yıl sonu mezuniyet ve karne törenimizi 17 Haziran 2022 Cuma günü gerçekleştirdik. Anadolu Teknik Programının ilk mezunu olan Gazetecilik ve Radyo Tv öğrencilerimizin sevincine ortak olduk. Bu yıl ilk defa Anadolu Teknik Programı ve Anadolu Meslek Programlarından ayrı ayrı Okul Birinicisi ilan edildi. Teknik Program Okul Birincisi 12 Gazetecilik Sınıfından Sudenur AR olurken, Meslek Program birincisi 12 Grafik sınıfından Neslihan ÇALIŞKAN oldu. Okul üçüncüsü genel derece sıralamasıyla 12 Rtv Teknik sınıfından Ceyda Ece ARLI oldu. Törene okul Müdürümüz Murat KARABULUT'un konuşmasının ardından okul birincilerinin konuşması ve ödül tören ile devam edildi. Çeşitli ertkinlik ve yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi ilanı ve belge dağıtımları gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz....

Erasmusplus Öğrenci Hareketliliği projemizin Türkiye ayağında İspanya, Portekiz ve Fransa'dan gelen misafir öğrencilerimizi okulumuzda ağırladık. Hafta boyunca okulumuzda düzenlenen Workshoplarda yer alan öğrencilere video kurgu, photoshop, fotoğraf çekimleri ve video çekimleri eğitimleri verildi. Eğitimlerin bitiminde İstanbul'un tarihi mekanlarında slow truzim konulu projemiz kapsamında geziler düzenlendi.

Ekm

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde kabul listesinde yer alan 2020-1-FR01-KA229-079901_2 numaralı nolu ENGAGE-TOI! adlı projemizin ilk toplantısı için Sartrouville-Fransa'da olan ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Hem eğlenip hem öğrenme yolunda devam eden çalışmalar 23 Ekim'e kadar devam edecek. Okul Müdürümüz Murat KARABULUT'a, Radyo Tv Alan Şefimiz ve Proje Koordinatörü Aşır GÜL'e ve İngilizce öğretmenimiz Hülya TAŞÇI'ya, ayrıca çalışmalara okulumuzu temsilen katılan öğrencilerimiz Arif Efe AVCI ,Emirhan HAŞLAMA ,Almila Eda KUMRU,Mahmut Can BİLTEKİN ve Ömer Melih KARASU'ya başarılar diliyoruz.

Tem

Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hayata geçirdiğimiz resmi YouTube sayfamızda okulumuzla ilgili tanıtım videolarını, alan şeflerimizin alan tanıtım videolarını, öğrencilerimizin yaptığı çekimleri ve kısa film çalışmalarını bulabilirisiniz. Tüm faaliyetlerden haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.

Kanalımıza abone olmak ÜCRETSİZDİR.

You Tube Kanalımıza Abone Olmak İçin TIKLAYINIZ

Kas

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü "İstanbul" salonunda 17.10.2018 Çarşamba saat 10.30-11.30 arası  yapılan törene İl Millî Eğitim Müdürümüz Levent Yazıcı katıldı.