Etiket Sonuçları: lise

Tem

Okulumuz Gazetecilik Alanını tercih edecek öğrencilerimiz merkezi yerleştirme ile yerleşeceklerdir. Gazetecilik sınıfı için 30 öğrenci alınacaktır. 9 sınıf itibariyle meslek derslerinin yanında kültür derslerinide alacaklardır. Gazetecilik alanı için Anadolu Teknik Lisesi öğretim programı uygulanmaktadır.

Geçen yıl uygulamasını başlattığımız kompost gübre bahçemizi baharın gelmesiyle düzenlenmesi için çalışmalarımızı yaptık. Çevre çitlerinin yapılması tamamlandı. Emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi´nin 2012 yılı sanat gecesinde gösterilen tanıtım filmi

Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi 2011 yılı tanıtım filmi

Ock