Etiket Sonuçları: ders

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca Sıfır Atık Projesi kapsamında başlatılan yeni proje ile öğrencilerle öğretmenlere dağıtılan ücretsiz ders kitapları, defter ve atık kağıtlar geri dönüşüme kazandırılacak. Çalışma, 2021-2022 eğitim öğretim yılı başında başlatılacak.

Okulumuz Radyo Televizyon, Gazetecilik ve Grafik Alanları 9.Sınıf öğrencilerinin meslek dersleri e kitapları yayınlanmıştır. Pdf indirmek için ilgili kitabın üzerine Tıklayınız.

Mesleki Gelişim Atölyesi Kitabı üç alan için ortak kitap olarak kullanılmaktadır.

Kısıtlamalar kapsamında online meslek derslerimiz devam ediyor.

Bu süreçte öğrencilerimizi sektör temsilcileri ile buluşmaları ve deneyimlerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla Gazeteci Yavuz Oymak'ı 9 Teknik Radyo Televizyon sınıfının Radyo TV Temel Kavramları dersine konuk oldu. Radyo TV Öğretmenimiz Dilhan Ünver'in moderatörlüğünde gerçekleşen  online dersimizde ATV Haber Muhabiri Yavuz Oymak öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Medya, televizyon ve haber ile ilgili öğrencilerimizin merak ettiklerini yanıtlayan Yavuz Oymak'a derse katılımından ve desteğinden ötürü teşekkür ederiz.