Etiket Sonuçları: RADYO

Tem

Okulumuz Radyo Televizyon Alanını tercih edecek öğrencilerimiz merkezi yerleştirme ile yerleşeceklerdir. Radyo Televizyon sınıfı için 30 öğrenci alınacaktır. 9 sınıf itibariyle meslek derslerinin yanında kültür derslerinide alacaklardır. Radyo Televizyon alanı için Anadolu Teknik Lisesi öğretim programı uygulanmaktadır.

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sayın Emrullah AYDIN, okulumuz radyosu Radyoaydo'da konuğumuz oldu. Covid 19 salgınında eğitim öğretimin konuşulduğu programda sorularımıza verdiği samimi cevaplarından ve radyomuza verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

www.radyoaydo.com

Radyo-Televizyon; TV yapımlarının kamera önü veya arkasında çalışmak isteyen, genel kültürlü, girişken, ekip çalışmasına yatkın, organizasyon becerisi yüksek, teknik konulara meraklı ve teknolojiyi yakından takip eden,  sorumluluk sahibi gençlerin tercih edebileceği bir meslektir.

Okulumuzda Radyo Tv Alanına öğrenciler sınavlı ve sınavsız olarak iki şekilde yerleşmektedir. Sınavlı öğrencilerimiz Teknik Lise eğitimi, sınavsız öğrencilerimiz ise Meslek Lisesi eğitimi görmektedirler.

TEKNİK LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

MESLEK LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ İÇİN TIKLAYINIZ