Etiket Sonuçları: MESLEK

Eyl

Teknofest etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulunan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER ile okulumuz öğrencilerine verdiği ropörtaj ve kamera arkası görüntüleri youtube sayfamızda yayınlanmıştır. Sayın Bakanımıza alçakgönüllülük göstererek öğrencilerimizin sorularını cevapladığı için teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz...

Videolar için TIKLAYINIZ

Video İçin TIKLAYINIZ

Okulumuz Radyo Televizyon, Gazetecilik ve Grafik Alanları 9.Sınıf öğrencilerinin meslek dersleri e kitapları yayınlanmıştır. Pdf indirmek için ilgili kitabın üzerine Tıklayınız.

Mesleki Gelişim Atölyesi Kitabı üç alan için ortak kitap olarak kullanılmaktadır.

Avrupa Birliği Türkiye Ulusal Ajansı Başkanlığı, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında  2020 yılı teklif çağrısı dönemine ait 264 başvurunun değerlendirme sürecini tamamlandı.

Bağımsız dış uzmanlar tarafından yapılan içerik ve kalite değerlendirmeleri sonucunda okulumuz Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin VET Charter Mesleki Eğitim Akreditasyonu başvurusu, kabul edildi. Bu Akreditasyonla; öğrencilerimizin yurtdışı staj hareketliliklerini ve eğitimcilerimizin yurt dışındaki eğitim faaliyetlerini önümüzdeki 7 yıl süresince planlayıp gerçekleştirebileceğiz.

Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi 2011 yılı tanıtım filmi

İstanbul Bahçelievler Aydın Doğan T. M. Lisesi 2008 yılı Türkçe tanıtım filmi