Etiket Sonuçları: GRAFİK

Tem

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanını tercih edecek öğrencilerimiz yerel yerleştirme ile yerleşeceklerdir. Grafik sınıfı için 40 öğrenci alınacaktır. 9 sınıf itibariyle meslek derslerinin yanında kültür derslerinide alacaklardır. Grafik alanı için Anadolu Meslek Lisesi öğretim programı uygulanmaktadır.

Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla tasarımları elle ve bilgisayarla sanatsal ölçütler içinde hazırlama, ürün veya konunun fotoğrafını çekme, çektiği fotoğrafları baskıya hazır hâle getirme yeterliklerinin, çeşitli özelliklerdeki klasik veya otomatik banyo ve baskı sistemlerinin çalışmaları hakkında yeterliklerin kazandırıldığı alandır. Okulumuzda Grafik alanına öğrenciler sınavsız yerleşir. Meslek Lisesi programında eğitim alırlar.

GRAFİK ALANI HAFTALIK DERS SAATİ ÇİZELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ