Etiket Sonuçları: FOTOĞRAF

Okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla Okul Müdürümüz Murat KARABULUT'un öncülüğünde gerçekleşen tarihi Balat Sokakları fotoğraf çekimi gezimiz çok eğlenceliydi. Bu gezide bizlere rehberlik eden Hülya GÜNEY ve Neşe AKIN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla tasarımları elle ve bilgisayarla sanatsal ölçütler içinde hazırlama, ürün veya konunun fotoğrafını çekme, çektiği fotoğrafları baskıya hazır hâle getirme yeterliklerinin, çeşitli özelliklerdeki klasik veya otomatik banyo ve baskı sistemlerinin çalışmaları hakkında yeterliklerin kazandırıldığı alandır. Okulumuzda Grafik alanına öğrenciler sınavsız yerleşir. Meslek Lisesi programında eğitim alırlar.

GRAFİK ALANI HAFTALIK DERS SAATİ ÇİZELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ara

OKULUMUZ BÜNYESİNDE ULUSAL DÜZEYDE DÜZENLENEN "GÜNEŞİN DOĞUŞU" FOTOĞRAF YARIŞMAMIZDA TARİH DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLMİŞTİR. TÜM KATILIMCILARIMIZA SAYIGIYLA DUYURULUR...