Etiket Sonuçları: EĞİTİM

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sayın Emrullah AYDIN, okulumuz radyosu Radyoaydo'da konuğumuz oldu. Covid 19 salgınında eğitim öğretimin konuşulduğu programda sorularımıza verdiği samimi cevaplarından ve radyomuza verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

www.radyoaydo.com

Mrt

Avrupa Birliği Türkiye Ulusal Ajansı Başkanlığı, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında  2020 yılı teklif çağrısı dönemine ait 264 başvurunun değerlendirme sürecini tamamlandı.

Bağımsız dış uzmanlar tarafından yapılan içerik ve kalite değerlendirmeleri sonucunda okulumuz Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin VET Charter Mesleki Eğitim Akreditasyonu başvurusu, kabul edildi. Bu Akreditasyonla; öğrencilerimizin yurtdışı staj hareketliliklerini ve eğitimcilerimizin yurt dışındaki eğitim faaliyetlerini önümüzdeki 7 yıl süresince planlayıp gerçekleştirebileceğiz.