Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ZAMAN ÇİZELGESİ YAYINLANMIŞTIR. OKUL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİNE RİYAET ETMENİZ RİCA OLUNUR. ÖĞRENCİLER EN GEÇ 08.15'DE OKULDA HAZIR OLACAKLARDIR.

Kas

Bilindiği üzere 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim ve öğretim yılları Covid-19 salgını nedeniyle yüzyüze ve uzaktan eğitimle tamamlanmıştır. Bu süreçte öğrencilerin sınıf geçme durumlarına yönelik olarak sorumlu olunan ders sayısına bakılmaksızın başarısız oldukları derslerden sorumlu olarak bir üst sınıfa geçmeleri sağlanmış, sınıfta kalmaya yönelik iş ve işlemler uygulanmamıştır. Bu durumdan kaynaklı olarak bazı öğrencilerin sorumluluğu bulunan ders sayısı artmış ve takvimine göre yapılan sorumluluk sınavlarında söz konusu derslerin tamamının sorumluluğunun kalkması mümkün olamamıştır.  Bu nedenle bakanlığımız tarafından 10, 11, 12 nci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler ile 12 nci sınıftan mezun olamayıp beklemeli durumda olan öğrenciler için ek sorumluluk sınavı hakkı verilmiştir. Bu kapsamda hazırlanan  sınav programı aşağıda sunulmuştur. İlgili takvim doğrultusunda öğrencilerin sınavlara katılım göstermeleri kendi menfaatlerine olacaktır.