Erasnus+ Akreditasyon Projesi Staj Etkinlikleri Başladı

Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul gören "Akreditasyon Belgesi" (VET Mobility Charter)  Akredite Projesi kapsamında uzun dönem yurt dışı staj hareketliliğinin ikincisi İrlanda Galway'de başladı. 03 Mayıs - 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında öğrencilerimiz  Galway Technical Institute'de staj çalışmalarını yapacaklar. Öğrencilerimize proje koordinatörü Aşır Gül, Okul Müdürümüz Murat KARABULUT refakat etmekteler. Yurt dışındaki okullara yapılacak okul tanıtımlarını ise Radyo Tv öğretmeni Sevda KALKAN, Müdür Yardımcısı Gönül AYTEKİN ve Psikolojik Danışman Neşe AKIN çalışmalar yapmaktalar.

05-05-2023

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 16:09 - Görüntülenme: 187